DEEL JOUW MOOISTE UNESCO WERELDERFGOED EN WIN EEN TEUFEL MOTIV GO-SPEAKER OF REAL BLUE TWS2-OORDOPJES!

De United Nations Educational, Scientific, and Cultural Organization (Unesco) houdt sinds 1945 een index bij van ‘s werelds bijzonderste erfgoederen, van menselijk vernuft tot verloren beschavingen en natuurlijke schoonheid. Het resultaat is een bijzondere lijst van bijna 1200 culturele, natuurlijke én immateriële werelderfgoederen die het verdienen om beschermd te worden. Van befaamde bouwwwerken als Machu Picchu en de Chinese Muur en natuurlijke parels als de Iguazu-watervallen en de Himalaya tot ontastbare tradities als de Argentijnse tango en het maken van een Franse baguette: de Unesco-lijst is enorm divers. Wij zijn op zoek naar jullie mooiste reisfoto's van Unesco Werelderfgoed. Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en waarom andere reizigers in je voetsporen zouden moeten treden. 

We belonen de winnende foto met een Teufel MOTIV GO-speaker t.w.v. €249,99! De tweede prijs zijn Teufel REAL BLUE TWS2-oordopjes t.w.v. €149,99. Daarnaast geven we nog 3 Columbus Travel Goede Reiskalenders weg t.w.v. €16,99. De beste inzendingen worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel-editie 124-125, die begin december verschijnt en geheel in het teken staat van Unesco-wereldergoederen. ​

Over de MOTIV GO-speaker

De stijlvolle stereo MOTIV GO klinkt even goed als hij eruitziet. Ondanks zijn compacte omvang mag je rekenen op krachtig en optimaal geluid in elke kamer, op het balkon of op het terras. Dankzij de spatwaterdichte bescherming conform de IPX5-norm kan deze luxe speaker ook probleemloos in de keuken en in de badkamer worden gebruikt.  Over de REAL BLUE TWS2-oordopjes

De draadloze REAL BLUE TWS 2-oordopjes combineren optimaal draagcomfort, een lange batterijwerkduur en krachtig geluid met slimme touchbediening en trefzekere ruisonderdrukking op basis van active noise cancelling. Met een simpele druk op een knop roep je de transparantiemodus op om al het omgevingsgeluid duidelijk te kunnen horen, zonder de noodzaak om de oordopjes uit te doen. Dit alles maakt de REAL BLUE TWS 2 tot een echte alleskunner.

Maandfotowedstrijd 'de mooiste Unesco-werelderfgoederen'     Volg Columbus Travel op FacebookInstagram en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

2023-10-02T12:16:15Z dg43tfdfdgfd