DEEL JOUW MOOISTE PLEK OM TE ONTSPANNEN EN WIN EEN TEUFEL CINEBAR ONE T.W.V. €399,99!

Een van de grootste valkuilen die we als reizigers maken, is te veel willen zien en doen tijdens een vakantie, terwijl ons gewone leven ook al zo hectisch is. Wie echter kiest voor slow travel en de tijd neemt om op één plek te blijven, wordt beloond met rust, ontspanning en onvergetelijke reiservaringen. Daarom zijn wij voor Columbus Travel editie 122 op zoek naar de onthaast-locaties. Van afgelegen Griekse dorpjes tot letterlijk voor Pampus liggen: het maakt niet uit hoe bekend of onbekend de plek is, zolang je er maar ultiem kunt ontspannen. 

Deel jouw foto mét tip en vergeet vooral niet om het land én de locatie te vermelden! We kijken naar originaliteit, kwaliteit en informatie. Uit alle inzendingen kiest de jury de winnaars. Deze ontvangen na afloop van de wedstrijd persoonlijk bericht. De mooiste foto's worden gepubliceerd in Columbus Travel editie 122, die begin augustus verschijnt en in het teken staat van slow travel. Je maakt bovendien kans op een CINEBAR ONE van Teufel t.w.v. €399,99! Als troostprijs geven we ook nog vier boeken 'Vakantie in Europa' van Columbus Travel weg. 

Over de CINEBAR ONE

Deze wolf in schaapskleren vult moeiteloos kleine tot middelgrote ruimten met surround sound van topkwaliteit. Een plat beeldscherm gaat meestal gepaard met een vlak geluid. Voor iedereen die weinig ruimte heeft maar het niet zonder hoogwaardig geluid wil stellen, is de CINEBAR ONE precies de juiste keuze. Deze soundbar kan met slechts één kabel op de televisie worden aangesloten om in één klap een einde te maken aan dun geluid. Via de sneltoetsen op de meegeleverde afstandsbediening staan drie geluidsmodi ter beschikking. ‘Normal’ is de voor films en series geoptimaliseerde standaardmodus. Wie slapende kinderen of buren wil ontzien, gaat voor de modus ‘night’. Deze dempt luide fragmenten, terwijl de gebruiker alle zachte gedeeltes nog altijd perfect kan verstaan. De modus ‘voice’ zorgt met adaptieve functionaliteit voor beter verstaanbare dialogen. Dat geldt niet alleen voor praatprogramma’s en het nieuws, maar ook voor films en series waarin de hoofdrolspelers moeilijk te verstaan zijn.

Maandfotowedstrijd 'de mooiste plekken om te ontspannen'

 

Nog even terugblikken onze wandel- en fietstochten-fotowedstrijd in april? Bekijk alle inzendingen!

Wil je op de hoogte blijven van meer van dit soort gave winacties? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

2023-05-01T09:36:00Z dg43tfdfdgfd