DEEL JOUW MOOISTE FOTO IN, OP OF AAN HET WATER EN WIN EEN WATERDICHTE SPEAKER VAN TEUFEL T.W.V. €369!

Van een strandhuisje in Katwijk aan Zee, een kanotocht in Noorwegen tot een duik op de Galapagoseilanden: velen van ons zoeken in onze vakanties het water op. En dat is niet per se moeilijk, want maar liefst 71% van de aarde bestaat uit water. Of je het nu ver weg zoekt of juist dichtbij: wij zijn op zoek naar je meest fantastische reiservaringen in, op, of om het water. Het mag je favoriete zwemstek zijn, de meest fantastische duikervaring of die ene bijzondere slaapplek die je maar niet kunt vergeten. Alle reiservaringen zijn welkom, zolang ze maar nat zijn! 

Deel jouw foto mét tip en vergeet vooral niet om de locatie te vermelden! We kijken naar originaliteit, kwaliteit en informatie. Uit alle inzendingen kiest de jury de winnaars. Deze ontvangen na afloop van de wedstrijd persoonlijk bericht. De mooiste foto's worden gepubliceerd in Columbus Travel editie 119 dat geheel in het teken staat van water, maar je maakt ook nog kans op een - natúúrlijk spatwaterdichte - BOOMSTER-speaker van Teufel t.w.v. €369! Daarmee hoef je nooit bang te zijn dat je favoriete muziek in het water valt. Als troostprijs geven we bovendien nog vier jaarabonnementen op Columbus Travel weg. 

Over de BOOMSTER

De nieuwe speaker van Teufel kun je overal mee naar toe nemen en brengt met zijn krachtige volume iedereen in een feeststemming. Lekker thuis chillen met je vrienden, een open air feestje in het park of in de mood voor het volgende concert: de BOOMSTER voorziet je van krachtige sound, zowel binnen als buiten. De robuuste, gesloten behuizing biedt buiten bescherming tegen spatwater volgens IPX5 en absorbeert gemakkelijk schokken en stoten. Of je nou muziek wilt luisteren in de badkamer of in de regen: het kan allemaal. De perfecte soulmate voor elk avontuur!

maandfotowedstrijd 'In, op en om het water'  

Nog even terugblikken onze Europa-fotowedstrijd in februari? Bekijk alle inzendingen!

Wil je op de hoogte blijven van meer van dit soort gave winacties? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

2023-02-28T23:34:52Z dg43tfdfdgfd